Ogłaszamy XXI edycję konkursu "Przedsiębiorczość, Finanse i Zarządzanie" dla studentów kierunków ekonomicznych! Zapisy zespołów do konkursu trwają od 28 lutego do 21 marca. Decyduje kolejność zgłoszeń - w konkursie udział weźmie 15 pierwszych zgłoszonych i zakwalifikowanych zespołów. W konkursie uczestniczyć mogą zespoły studentów III roku stacjonarnych studiów I stopnia lub III roku stacjonarnych jednolitych studiów magisterskich, realizowanych w zakresie ekonomii, finansów i zarządzania. Konkurs odbędzie się w Łodzi w dniach 18 - 20 maja 2017.

Każdą uczelnię ekonomiczną może reprezentować 1 zespół, zaś uczelnie nieekonomiczne może reprezentować tyle zespołów z jednej uczelni, ile jest na niej wydziałów związanych z ekonomią, finansami i zarządzaniem, przy czym tylko jeden zespół może reprezentować jeden wydział. Każdy zespół może składać się z minimum 3 a maksimum 5 studentów. Student może uczestniczyć w konkursie tylko raz.

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody. Pula nagród w konkursie wynosi 38 750 zł; nagradzani są uczestnicy 5 najlepszych zespołów.

Aby wziąć udział w tegorocznej edycji konkursu należy wypełnić dostępny na stronie www formularz zgłoszenia, a następnie przesłać go do Fundacji Edukacyjnej Przedsiębiorczości: mailem na adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a w ślad za tym obowiązkowo pocztą tradycyjną (z podpisem Rektora/Dziekana) do 21 marca 2017 roku (decyduje data dostarczenia wniosku aplikacynego do siedziby Fundacji).

Fundatorem konkursu oraz nagród w konkursie jest Polsko-Amerykańska Fundacja Wolności.

Więcej informacji o konkursie w dziale Programy / Konkurs.